Feestreis naar den Haag, 13 september 2016

Vanwege het 40-jarig bestaan van onze schilderclub Kraplak hebben wij met 19 leden een prachtige feestreis gemaakt met onder andere de bezichtiging van het panorama Mesdag met rondleiding, daarna koffie met wat lekkers en nog even de kans om rond te kijken waarna een lekkere lunch voor ons klaar stond. Wij voelde ons ontzettend verwend en het was heel leuk om achter de schermen van het panorama te mogen kijken en veel te horen over hoe het panorama is ontstaan. Daarna stond de bus klaar om naar het Escher museum te gaan, we werden voor de deur afgezet en konden lekker in het museum rond kijken en ons verbazen en verwonderen hoe vakmanschap, humor en gezichtsbedrog gecombineerd werden in de etsen en houtsnedes, op de boven verdieping werd op moderne manier ingespeeld op de thema’s.

Op de afgesproken tijd vertrokken we richting Kapelle waar ons een heerlijk buffet wachten in de Vroone, het was een gezellige en feestelijke dag, onze complimenten aan de leden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Hieronder staat een kleine impressie van de foto’s die ik gemaakt heb, veel kijk plezier.

Als je op de foto klikt dan wordt hij vergroot, via de link boven de foto (feestreis naar den Haag ) kunt u terug naar de galerij.

Reacties zijn gesloten.